EuroGas

Prvi i odmah šampionski vikend na beogradskom sajmu automobila

Naime, u subotu (15.03.2014.), posetioci našeg štanda će od 12 časova imati priliku da se upoznaju, slikaju na motoru, dobiju autogram i druže sa višegodišnjim šampionom u motokrosu i jedinim predstavnikom Srbije na Dakar reliju, Gaborom Sagmajsterom!

Sa istinskim ljubiteljima moto sporta, avantura i adrenalina, naš šampion će podeliti svoje pustolovine i neverovatne priče sa Dakar relija. Ovo je događaj koji ne smete da propustite!

Nakon prespavane noći, na štandu Euro Petrola se nastavlja istim intenzitetom, a to je šampionski! U nedelju (16.03.2014.) sa Vama će se družiti mlad i izuzetno harizmatičan šampion. Reč je o osvajaču Zlatne Kacige na osnovu tri uzastopne titule na brdskim stazama (2011, 2012, 2013.god). Sa Vama se u nedelju druži Nikola Miljković! Svi naši posetioci će tog dana imati priliku da se slikaju sa našim šampionom, da se slikaju u i kraj njegovog automobila koji mu je doneo sve te uspehe, zatim da dobiju autogram, poklončiće i slično.

Iz gore navedenih razloga Vam savetujemo da se dobro odmorite do početka sajma, a onda Vas za vikend srdačno očekujemo na našem štandu u Hali 2, nivo A.